Αντσελότι: «Αν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε έναν παίκτη που είναι καλός για τον σύλλογο, θα το κάνουμε»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε στα ΜΜΕ πριν από τον αγώνα με την Αλαβές και ερωτηθείς για την πιθανότητα μεταγραφής στην άμυνα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Αλαβές και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού μετά την απώλεια του Αλάμπα που υπέστη ρήξη χιαστού. Παρότι η «Marca» σε ρεπορτάζ της τόνισε ότι η Ρεάλ δεν θα βγει στην αγορά στο προσεχές μεταγραφικό παράθυρο, ο τεχνικός της «βασίλισσας» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

«Έχουμε μιλήσει με τον σύλλογο, θα το αξιολογήσουμε τις επόμενες ημέρες. Έχουμε χρόνο για να το κάνουμε γιατί η αγορά τελειώνει στις 31 του μήνα και θα πρέπει να αναζητήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Προς το παρόν, δεν βιαζόμαστε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφέρουμε ονόματα. Αν υπάρχει η δυνατότητα να υπογράψουμε έναν παίκτη που είναι καλός για τον σύλλογο και για τη σεζόν, θα το κάνουμε», τόνισε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά στο ματς με την Αλαβές, σημείωσε: «Ελπίζω να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ των τελευταίων αγώνων, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τελειώσουμε καλά φέτος».


To Top