Αντσελότι: «Είμαι υποστηρικτής της Τσέλσι, αλλά δεν θα επιστρέψω»

Για το πέρασμα του από την Τσέλσι, αλλά και για τις φήμες που τον συνδέουν με τους «μπλε» μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι, πριν την πρώτη «μάχη» των προημιτελικών του Champions League (11/04, 22:00).

Ξεκάθαρος πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Τσέλσι παρά τις υπέροχες αναμνήσεις που έχει από εκεί, ήταν ο Κάρλο Αντσελότι πριν τον πρώτο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι (11/04, 22:00) για τους «8» του Champions League.
Ο Ιταλός σε ερώτηση που του έγινε για τους «μπλε» και τις φήμες να πάει εκεί, είπε: «Έχω μια φανταστική ανάμνηση από αυτόν τον σύλλογο και τους ανθρώπους που εργάζονται ακόμα εκεί. Είμαι υποστηρικτής της Τσέλσι γιατί πέρασα δύο χρόνια εκεί. Αλλά να πάω πίσω; Όχι. Νομίζω ότι ο Λάμπαρντ είναι σωστός για να κάνει μια φανταστική δουλειά»

Ο «Καρλέτο» αναφέρθηκε και για την κατάσταση στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επίσης και στο γεγονός ότι αν στεφθούν Κυπελλούχοι Ισπανίας, θα έχουν κατακτήσει όλα τα τρόπαια σε μόλις δυο σεζόν.

«Λένε ότι είμαι εξαιρετικός στο να διαχειρίζομαι παίκτες, αλλά υπάρχουν και άλλα, όχι μόνο αυτό. Αν κερδίσουμε το Copa del Rey, θα έχουμε κερδίσει όλους τους τίτλους σε μόλις δύο σεζόν. Υπάρχουν ομάδες που δεν το κάνουν ποτέ στην ιστορία τους. Και με αυτό, μια μεγάλη αγκαλιά και τα λέμε σύντομα» ήταν τα λόγια του 63χρονου τεχνικού.

To Top