Αντσελότι: «Είναι στα σχέδια μας για τη νέα σεζόν ο Αζάρ»

Τα πράγματα στην θέση τους, σχετικά με τα περί αποχώρησης του Εντέν Αζάρ από την Ρεάλ έσπευσε να βάλει με δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Για αποχώρηση του Εντέν Αζάρ από την Ρεάλ, το καλοκαίρι κάνουν λόγο δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους τα τελευταία 24ωρα. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, για τον οποίο η «Βασίλισσας» δαπάνησε το καλοκαίρι του 2019 100 εκατομμύρια, για την απόκτηση του από την Τσέλσι, χωρίς να έχει καταφέρει να πιάσει τα στάνταρ των ιθυνόντων της ομάδας φέρεται να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Νιουκάστλ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια του, στους ανθρώπους του συλλόγου της Μαδρίτης, ενώ παράλληλα έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ρεάλ. Ωστόσο από την πλευρά του, ο τεχνικός των «μερένγκες» Κάρλο Αντσελότι, σε δηλώσεις που έκανε κατέστησε σαφές, πως ο Βέλγος υπολογίζει κανονικά στο δυναμικό της ομάδας βάζοντας με τον τρόπο αυτό τέλος στα σενάρια περί πώλησης του από την Ρεάλ. «Ο Αζάρ είναι στα σχέδιά μας για την επόμενη σεζόν, μπορώ να το επιβεβαιώσω» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ.

To Top