Αντσελότι: “Εξαρτόμαστε από τον Μπενζεμά, ας μην το κρύβουμε”

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ενόψει της ρεβάνς με την Τσέλσι πως η Ρεάλ εξαρτάται από τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με δύο σερί χατ-τρικ στο Champions League οδήγησε τους μερένγκες μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης και έχει θέσει γερές βάσεις για την πρόκριση και στα ημιτελικά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά με 24 γκολ τη φετινή σεζόν στη La Liga βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του πρωταθλήματος με διαφορά 10 τερμάτων από τον δεύτερο Βινίσιους.

Η Ρεάλ την Τρίτη (12/4) θα αντιμετωπίσει στο Μπερναμπέου την Τσέλσι στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League (1-3 το πρώτο παιχνίδι).

Οι μερένγκες έφτασαν στα προημιτελικά χάρη, ενώ κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, χάρη στα δύο σερί χατ-τρικ του Γάλλου. Στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (11/4) ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως η απόδοση της ομάδας του εξαρτάται από τον Μπενζεμά.

“Η σεζόν λέει ότι υπάρχουν δύο επιθετικοί που έχουν ξεχωρίσει πολύ, ο Βινίσιους και ο Μπενζεμά. Στο παρελθόν είχαμε τον Κριστιάνο και τον Μπέιλ. Το να λέμε ότι εξαρτόμαστε από τον Μπενζεμά είναι αλήθεια, δεν χρειάζεται να το κρύβουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που εξαρτώμαι από τον Μπενζεμά”.

To Top