Αντσελότι: «Η εμπιστοσύνη στον Λούνιν είναι απόλυτη»

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, ο Ιταλός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρεάλ να αποκτήσει νέο τερματοφύλακα, αλλά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του η φιγούρα του Αντρέι Λούνιν.
Με μια σύντομη ανακοίνωση, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε χθες (10/08) ότι ο βασικός της τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου της σεζόν στο Βαλντεμπέμπας και την πρώτη στην οποία ο Κάρλο Αντσελότι αξιολόγησε όλα όσα έγιναν στην προετοιμασία της «βασίλισσας», ο Ιταλός τεχνικός μίλησε όπως ήταν λογικό και για όσα άπτονται της επικαιρότητας του συλλόγου, όπως τον τραυματισμό του Κουρτουά και την φημολογούμενη μεταγραφή του Μπαπέ.

Ο έμπειρος κόουτς γλίστρησε όσο μπορούσε από τους δημοσιογράφους και στην ερώτηση για το αν η ομάδα θα υπογράψει νέο τερματοφύλακα δεν έδωσε σαφή απάντηση αλλά εξήρε τον Αντρέι Λούνιν.

«Σε ψυχικό επίπεδο χθες δεν ήταν καλή μέρα. Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως στο ποδόσφαιρο. Τώρα είναι η ώρα να ευχηθούμε στον Κουρτουά να αναρρώσει σύντομα και να δώσουμε όλη την εμπιστοσύνη στον κόσμο στον Λουνίν, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας. Νομίζω ότι είναι ταλέντο που του λείπει εμπειρία αλλά αυτό θα το φτιάξει. Σε προσωπικό επίπεδο είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά μπορεί να συμβεί. Έχουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα ανθρώπων για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν τραυματίστηκε ο Κουρτουά, ήταν ότι ο Λούνιν θα έπαιζε το Σάββατο», τόνισε.

«Είμαι πολύ ήρεμος με τον Λούνιν. Πρέπει να σκεφτούμε αν θέλουμε τερματοφύλακα και έχουμε χρόνο μέχρι τις 31 Αυγούστου. Αν πρόκειται να σκεφτούμε έναν τερματοφύλακα, είναι μόνο για να διευρύνουμε την ομάδα γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Επαναλαμβάνω. Η εμπιστοσύνη στον Λούνιν είναι απόλυτη», πρόσθεσε.

To Top