Αντσελότι: «Ο Βινίσιους είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε εμφατική πρόκριση στους «8» του Champions League, επί της Λίβερπουλ, επικρατώντας και στα δύο παιχνίδια της σειράς και ο προπονητής της Κάρλο Αντσελότι, εμφανίστηκε ήρεμος και ικανοποιημένος στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα στο «Μπερναμπέου».

«Η πίεση ψηλά ήταν το κλειδί. Ήταν δύσκολο γι’ αυτούς, γιατί ο Μόντριτς και ο Κρόος τα καταφέρνουν πολύ καλά σε τέτοιου είδους αγώνες, δεν φοβούνται, και ήταν δύσκολο γι’ αυτούς με αυτή την έννοια. Πολύ σοβαρό παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ιταλού τεχνικού.

Στη συνέχεια δήλωσε χαρούμενος είπε ότι η ομάδα του είναι «μια σύγχρονη ομάδα με ενέργεια και σημείωσε ότι: «Ο Κρόος και ο Μόντριτς έκαναν σπουδαίο παιχνίδι, ξέρουν πώς να χειριστούν αυτού του είδους τα παιχνίδια. Ο Καμαβνγκά βρίσκεται σε μεγάλη στιγμή και το εκμεταλλεύεται. Το κλειδί είναι η ταπεινότητα των βετεράνων, οι οποίοι δεν έχουν εγωισμό. Ο Κρόος και ο Μόντριτς παίζουν επειδή το αξίζουν, όχι λόγω της καριέρας τους».

«Ο Μπενζεμά είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας: Είναι ένα πλήγμα, τίποτα περισσότερο. Ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα», σημείωσε αναφορικά στον Γάλλο επιθετικό και την απουσία του.

Ενώ το σχόλιό του για τον Βινίσιους Τζούνιορ ήταν αφοπλιστικό: «Για μένα είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Σήμερα δεν σκόραρε, αλλά έπαιξε πολύ καλά και έδωσε μια ασίστ».

To Top