ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αντωνίου: “Μεγάλη μου τιμή το ενδιαφέρον του Άρη, δεν απέρριψα την πρόταση, αλλά…”

Ο νέος τεχνικός των Τρικάλων Σωτήρης Αντωνίου μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τη νέα του συνεργασία με την ομάδα της Θεσσαλίας, αλλά και τις συζητήσεις που είχε νωρίτερα με τον Αρη και τον Παύλο Μυροφορίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Αρχικά για τη συνεργασία με τα Τρίκαλα είπε:

«Είναι μια ιστορική ομάδα, με καινούργια διοίκηση. Ο τρόπος που με πλησίασαν δείχνει ένα ωραίο πλάνο για να χτίσουμε από την αρχή μια ομάδα με αρκετούς Έλληνες, με καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και όχι απαραίτητα για πρωταθλητισμό. Τα Τρίκαλα ξεκινούν οργανωμένα με ξεκάθαρο πλάνο και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Θα πάμε με βήματα σωστά».

Για τις συζητήσεις που είχε με τον Παύλο Μυροφορίδη:

«Υπήρχε ενδιαφέρον από τον κ. Μυροφορίδη, αρκετά έντονο. Δεν ήμουν ο μόνος ενδιαφερόμενος από την πλευρά του Αρη για τη θέση του προπονητή. Ήταν μεγάλη τιμή το ενδιαφέρον του Αρη αλλά παρέμενε στάσιμο το θέμα, κοίταξα μια πρόταση που ήταν έντονη και αποφάσισα να πάω στα Τρίκαλα. Δεν απέρριψα πρόταση του Αρη, γιατί δεν υπήρξε επίσημη πρόταση από τον Αρη».

Για το Πρωτάθλημα:

«24 Ιουλίου είναι η αρχή για την ομάδα. Πέρυσι οι ομάδες δεν ήξεραν τι προετοιμασίες θα κάνουν. Πρέπει να δούμε την ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά και οι διοικήσεις να ξέρουν τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά. Και να υπάρξει ξεκάθαρο πρόγραμμα για τις ομάδες για να ξέρουν πού θα βαδίσουν. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το πότε ξεκινά ένα πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο Αρης μαζί με τον ΟΦΗ είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την άνοδο αλλά είναι νωρίς να πούμε πώς θα εξελιχθεί. Φέτος θα είναι τα δύο μεγάλα φαβορί, οι υπόλοιπες ομάδες δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν».

To Top