ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντωνίου: “Τα Τρίκαλα δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό”

O προπονητής των Τρικάλων (επόμενος αντίπαλος του Άρη) Σωτήρης Αντωνίου μετά την ήττα (2-0) από την Παναχαϊκή αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά:

«Στόχος του ΑΟΤ στη φετινή σεζόν, θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά, δεν είναι ο πρωταθλητισμός. Στόχος είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο να είναι ποιοτική να κερδίζει. Δυστυχώς αυτό που δείξαμε σήμερα απέχει πολύ απ’ αυτό που θέλουμε να δείξουμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή που νίκησε δίκαια. Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκίνησε με ήττα και όχι μόνο αυτό, αλλά είχαμε και άσχημη εμφάνιση. Η Παναχαϊκή μπήκε καλύτερα χωρίς, όμως να κάνει την κλασική ευκαιρία. Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μας πίεσε πάλι, δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ, αλλά πάλι δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε αφού ο αντίπαλος μας είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και πιστεύω πως μια ήττα μπορεί να κερδίσουμε πράγματα. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή».

To Top