Αντωνιάδης: «Ευκαιρία να προωθηθούμε στην πρώτη ομάδα»

Για την προσπάθεια της Κ-17 να θριαμβεύσει στο φάιναλ φορ, αλλά και για το πώς τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ Άρης ενισχύουν την ανάγκη για προώθηση νεαρών παικτών, μίλησε ο Παντελής Αντωνιάδης, λίγο πριν από τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο νεαρός άσος δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: «Η επιτυχία αυτή αποτελεί δουλειά του προπονητή μας, του Τάσου του Θέου και του γυμναστή μας, του Νίκου Κολοκυθά, διότι δουλέψανε πολύ και καταφέραμε να φτάσουμε στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου μας, που οδήγησαν στα πλέι οφ. Πάμε, λοιπόν, να τα δώσουμε όλα για να βγούμε πρώτοι! Θα έχει πολύ κόσμο, μάνατζερ, ανθρώπους άλλων ομάδων, σκάουτερ από το εξωτερικό και είναι μεγάλη πρόκληση να φανούμε μέσα από τις ομάδες μας και εμείς. Πρόκληση αποτελεί και η παρουσία της NOVA, διότι αυξάνονται τα μάτια που θα μας βλέπουν».

Ο Αντωνιάδης κατέληξε λέγοντας: «Πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τον οποίο δεν ξέρουμε, διότι σε άλλο όμιλο έπαιζαν αυτοί, σε άλλον εμείς. Είμαστε όμως Αρης, δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα πάμε να κερδίσουμε τα ματς και το πρωτάθλημα! Πιστεύω πως φέτος είναι ευκαιρία να προωθηθούμε στην πρώτη ομάδα, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά».

To Top