ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντωνιάδου: «Είμαστε μια νεανική ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για μια πετυχημένη χρονιά»

Η Αθηνά Αντωνιάδου, μία από τις πιο παλιές αθλήτριες του Άρη, μίλησε για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε για τις «κίτρινες», για το στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά είμαι στον ΑΡΗ και αρχίζω μια προετοιμασία με πολλή όρεξη και πολλή δουλειά.

Φέτος θα είναι μια καλή χρονιά με νέους προπονητές και με διοίκηση που μας στηρίζει.

Και είμαστε πολύ χαρούμενες με το νέο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, το οποίο λύνει τα προβλήματα μας και μας βοηθάει σε ότι έχουμε ανάγκη», ενώ αναφερθείσα στο κομμάτι της προετοιμασίας είχε να πει:

«Η προετοιμασία της ομάδας είναι το πιο βασικό κομμάτι της χρονιάς. Εκεί θα κάνουμε τα πιο σημαντικά πράγματα, ώστε να είμαστε έτοιμες σε όλες τις συνθήκες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Για τη φετινή ομάδα του Άρη τόνισε πως: «Είμαστε μία νεανική ομάδα, οι πιο πολλές στην ομάδα είναι είτε νεάνιδες, είτε προερχόμενες από το τμήμα νεανίδων του ΑΡΗ, όπως είμαι και εγώ.

Επίσης υπάρχουν και νέα κορίτσια στην ομάδα που ήρθαν από την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για να μας βοηθήσουν.

Επομένως, θα πρέπει να δέσουμε αγωνιστικά ως ομάδα. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία μεταξύ μας και να υπάρχει αρμονική σχέση, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας» και κατέληξε:

«Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτριές μου θα δίνουμε μέρα με τη μέρα τον καλύτερο εαυτό μας για μια επιτυχημένη χρονιά.

Εύχομαι μία χαρούμενη και γεμάτο υγεία χρονιά σε όλες τις συμπαίκτριες μου!».

To Top