Αντόνιο: «Δεν νιώθεις ότι παίζεις εναντίον 11, είναι σαν να παίζεις εναντίον 14»

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Μικαίλ Αντόνιο, επέκρινε τη διαιτησία στον προημιτελικό του Europa League κόντρα στην Λεβερκούζεν και είπε ότι η ομάδα του «έπαιζε εναντίον 14».

Τα «σφυριά» που ηττήθηκαν στο πρώτο ματς με 2-0 από την εφετινή πρωταθλήτρια Γερμανίας, παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στο Λονδίνο και αποκλείσθηκαν από τη διοργάνωση με συνολικό σκορ 3-1.

Ο Ισπανός διαιτητής Χοσέ Μαρία Σάντσες έδειξε 10 κίτρινες κάρτες, από πέντε σε κάθε πλευρά, και ο Αντόνιο, που ήταν ένας από αυτούς που δέχθηκε κάρτα, ήταν απογοητευμένος από τις συχνές διακοπές.

«Δεν νιώθεις ότι παίζεις εναντίον 11, είναι σαν να παίζεις εναντίον 14 συμπεριλαμβανομένων των δύο εποπτών γραμμής», είπε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα ο Αντόνιο, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 13ο λεπτό.

«Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που πρέπει να συνεχίσεις να πιέζεις, να παίρνεις αποφάσεις και να παραμένεις επαγγελματίας.

Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ενώ τα δώσαμε όλα, δεν μας βοήθησε ούτε μια απόφαση σε όλο το παιχνίδι και νιώθω ότι κάποιες από τις αποφάσεις μπορεί να άλλαξαν το αποτέλεσμα».

Ο Γέρεμι Φρίμπονγκ σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο 89ο λεπτό, καθώς οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν μια θέση στα ημιτελικά και είναι πλέον αήττητοι σε 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

To Top