Ανυπόμονος και ο Νέιμικ για την επόμενη Κυριακή!

Στον έλεγχο του ρυθμού και στην συγκέντρωση που έδειξαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντρου Νέιμικ. 

Ο 30χρονος σέντερ μπορεί να περιορίστηκε στους έξι πόντους συνέβαλε τα μέγιστα όμως στην άμυνα και για ακόμα ένα παιχνίδι μετατράπηκε σε «κολώνα» του Άρη σταματώντας με έξι τάπες όποιον αντίπαλο πλησίαζε προς το καλάθι. «Σίγουρα δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Το κάναμε εμείς εύκολο. Σήμερα παίξαμε και για τον Τόρεϊ που ήταν τραυματίας και σίγουρα μας δίνει πολλά σε άμυνα και επίθεση. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά. Είχαμε μια εβδομάδα με μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και σήμερα νομίζω ότι αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι» ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικάνου παίκτη που συνέχισε λέγοντας: «Σήμερα κάναμε καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι περιορίσαμε σωστά τους αντιπάλους μας, ελέγξαμε τον ρυθμό και αυτά πιστεύω ήταν τα «κλειδιά» της νίκης».

Οι παίκτες του Άρη ξέχασαν γρήγορα τη νίκη επί του Πανελευσινιακού και στο μυαλό τους μπήκε αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Παλέ: «Δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία ολοκληρωτικά. Θέλω να πω ότι την προηγούμενη φορά το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ διακόπηκε. Πήρα μία πρώτη γεύση από αυτά τα παιχνίδια όμως αυτή την φορά θέλω να το ζήσω μέχρι το τέλος. Ανυπομονώ για αυτή την μεγάλη «μάχη» και εύχομαι αύτη τη φορά να τελειώσει κανονικά το ματς».

Ενώ για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας σε τόσο μεγάλα παιχνίδια: «Οι φίλαθλοι μας δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα και σίγουρα με αυτούς στο πλευρό μας έχουμε μεγάλη βοήθεια στο κομμάτι της ψυχολογίας».

To Top