Χωρίς κατηγορία

Ανυφαντάκης: «Πρόκληση για μας το ματς με τον Άρη»

Ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης, έκανε δηλώσεις για το επερχόμενο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη, τονίζοντας πως οι “κίτρινοι” είναι αυτοί που θα έχουν το άγχος και την πίεση.

Για το παιχνίδι με τους «κίτρινους» την ερχόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Σίγουρα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το ματς με τον Πανσερραϊκό, ήταν καθοριστικό. Τουλάχιστον θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία. Ήταν κρίμα και άδικο.

Οι ελπίδες είναι λίγες. Πρέπει να ξέρουμε ποιες είναι οι πιθανότητες μας. Το παιχνίδι με τον Άρη το αντιμετωπίζουμε ως πρόκληση. Σεβόμαστε πάρα πολύ τον Άρη. Είναι μεγάλο μέγεθος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει τη δική του ιστορία», για να συμπληρώσει:

«Για εμάς αυτά τα παιχνίδια, είναι πολύ σπουδαία, πολύ σημαντικά.  Αυτά τα παιχνίδια είναι μεγάλα και όλοι στο σύλλογο, θέλουν να παίξουν».

Για το αν την Κυριακή κρίνεται η πρώτη και η δεύτερη θέση:

«Νομίζω πως ναι. Εμείς θα έχουμε απώλειες στο ματς με τον Άρη. Η νίκη μας στο Σουφλί, ήρθε με συνέπειες. Ο Παππάς τραυματίστηκε και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Είναι μεγάλη και  η απώλεια του Γαβριηλίδη. Έτσι έχουμε μάθει και την Κυριακή πιστεύω ότι ο ΑΟΚ, θα είναι αυτός που πρέπει».

Για το αν το άγχος και την πίεση την Κυριακή την έχει περισσότερο ο Άρης:

«Φανταστείτε τι άγχος έχει ο Άρης από τη στιγμή που το καλοκαίρι θεωρούσαν οι πάντες, ότι θα κάνει περίπατο. Έχει φτάσει τώρα 1-2 αγωνιστικές πριν το τέλος και ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση. Καταλαβαίνετε το άγχος που θα υπάρχει και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Πηγή: proininews.gr

To Top