ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανυφαντάκης τέλος από τον Πανθρακικό

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Ανυφαντάκη ανακοίνωσε αιφνιδίως η ΠΑΕ Πανθρακικός την Πέμπτη (8/12).

Ο 45χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Κομοτηνής το καλοκαίρι και την περασμένη Κυριακή πέτυχε την πρώτη νίκη του στον πάγκο, επί του Κισσαμικού με 1-0. Ο συνολικός απολογισμός του Ανυφαντάκη φέτος στα έξι παιχνίδια του Πανθρακικού, ήταν 1 νίκη, 1 ισοπαλία και δύο ήττες στο πρωτάθλημα, και 1 νίκη και 1 ήττα στο Κύπελλο. 

Με μια λιτή δήλωσή του ο Ανυφαντάκης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή του από το τιμόνι του Πανθρακικού:

«Ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξαν οι διοικούντες της ομάδας, καθώς ζήτησα, για προσωπικούς λόγους, να μπορέσω να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού. Επίσης ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα τη διοίκηση, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι στον Πανθρακικό καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του στο μέλλον».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Κώστα Ανυφαντάκη.

Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανυφαντάκη για τη συνεργασία που είχε μαζί του αυτούς τους μήνες και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας».

To Top