ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανώτερος, πέρασε εύκολα (0-2) από την Καλαμαριά!

Την ανωτερότητά του έδειξε για μία ακόμα φορά ο Άρης, που πέρασε νικηφόρα από την Καλαμαριά, επί του τοπικού Απόλλωνα με 2-0 και διατήρησε το +13 από την δεύτερη Δόξα Δράμας. Καπνίδης και Ντούνης τα δύο “κιτρινόμαυρα” τέρματα, αμφότερα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε γίνει ευδιάκριτο από την αρχή το πόσο δύσκολο θα ήταν για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να απειλήσουν με στρωτό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και προσπάθησαν γα το γρήγορο γκολ, δίχως να το καταφέρουν , παρότι έφτασαν κοντά σε 2-3 περιπτώσεις. Αρχικά, ο Νταμαρλής πήγε για το… δώρο στον Άρη, καθώς η κεφαλιά του στο 8΄παραλίγο να καταλήξει στην εστία της ομάδας του, όμως ο Κωνσταντίνου αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δύο κεφαλιές, μία του Καπνίδη στο 11΄και μία του Τάτου στο 31΄έκλεισαν τον κύκλο των αξιόλογων επιθέσεων των “κιτρινόμαυρων” στο πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο 45λεπτο, στο οποίο υπήρξαν αρκετά παράπονα από τους παίκτες του Άρη για αποφάσεις του διαιτητή, Σημαιάκη.Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως από στημένες φάσεις να απειλήσουν, με τα όποιες προσπάθειες να μην ανησυχούν ιδιαίτερα τον Σιδεράκη.

Η πίεση του Άρη προς την αντίπαλη εστία συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους “κιτρινόμαυρους” να ανοίγουν το σκορ, στο 58΄. Σε φάουλ που χτύπησε στην μικρή περιοχή ο Κόκε, βρήκε τον Καπνίδη ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κωνσταντίνου για το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν στο γκολ του Άρη, με αποτέλεσμα να δεχθούν και δεύτερο, με τον Ντούνη να σουτάρει δυνατά από την μικρή περιοχή, αμαρκάριστος και να διπλασιάζει (0-2) τα τέρματα της ομάδας του στο 64΄.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε με τον Άρη να διατηρεί με ευκολία το υπέρ του 2-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. χωρίς να απειληθεί από τους γηπεδούχους.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κωνσταντίνου, Μούχαλης, Τσαούσης, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Γιαξής (63΄Ζαννέτου), Πάλλα, Τσουκάνης, Κανούλας, Γεωργίου (73΄Μήτσικας), Ευσταθίου

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (76΄Μελισσάς), Τσουμάνης, Σαμαράς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (70΄Πόι), Καπνίδης (82΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης

Στον πάγκο: Καλογέρης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Τζινάρ, Πόι, Βουτσιάς, Κωνσταντινίδης

Διαιτητής: Σημαιάκης Α. (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελάζογλου Γ. (Χαλκιδικής) – Μαλανδρής Α. (Χαλκιδικής)

 

To Top