«Αν ήταν κάτι… ασόβαρο, δεν θα δίναμε αναβολή»!

Την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Φίλων Άρη για να δοθεί αναβολή στην έκτακτη γενική συνέλευσης του φορέα, με την σημείωση ότι «αν ήταν κάτι ασόβαρο δεν θα δίναμε αναβολή» γνωστοποίησε ο υπεύθυνος ανάπτυξης, Γιώργος Μποτζώρης, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου… 

«Επειδή είναι αρκετά σημαντικό αυτό το θέμα αποφασίστηκε σε σημερινό δ.σ. να γίνει δεκτό το αίτημα αυτό και να πάμε σε ολιγοήμερη αναβολή της έκτακτης γενικής συνέλευσης» είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι: «Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα ανάλογα και με τη διαθεσιμότητα του χώρου και θα προσπαθήσουμε να γίνει Σάββατο ή Κυριακή για να μπορέσει να έρθει περισσότερος κόσμος. Υπολογίζουμε ότι η νέα έκτακτη γενική συνέλευση θα γίνει περίπου 15 μέρες μετά, για να ωριμάσουν οι συνθήκες και να ειπωθούν περισσότερα πράγματα πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο».

Σχετικά με το αν το δ.σ. της Λέσχης γνωρίζει τις κινήσεις που γίνονται ο Μποτζώρης τόνισε: «Οι κινήσεις σαφώς και είναι εν γνώσει μας. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον, το οποίο δεν έχει σχηματοποιηθεί. Φυσικά και γνωρίζουμε αρκετά πράγματα, γνωρίζουμε για το σύμφωνο εμπιστευτικότητας. Το καλό για εμάς και το θεμιτό για το σύλλογο είναι ότι αυτά συμβαίνουν με τη δέουσα σοβαρότητα, που πρέπει να γίνονται και όχι μέσω πρωτοσέλιδων των εφημερίδων. Οι διαδικασίες γίνονται με τον τρόπο που πρέπει να γίνονται. Αν ήταν κάτι ασόβαρο δεν θα προχωρούσαμε σε αναβολή της γ.σ.».

Για τις προσεχείς διαδικασίες είπε: 
«Περιμένουμε να μάθουμε με ποιο σκοπό θέλουν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι. Στην προσεχή γ.σ. θα δοθεί εντολή για διαπραγματεύσεις στο δ.σ. της ΠΑΕ Άρης. Θα καταλήξει σε ένα τελικό σχέδιο συμφωνίας, το οποίο θα φτάσει σε μία έκτακτη γ.σ. η οποία θα πάρει τις τελικές αποφάσεις εφόσον όλοι είμαστε ενήμεροι για κάθε λεπτομέρεια της συμφωνίας».

To Top