ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αν αυτό δεν είναι προστασία, τότε τι είναι; 33 φάουλ η ΑΕΚ, μόλις τέσσερις κίτρινες κάρτες!

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως με την εικόνα της η ΑΕΚ ήταν η χειρότερη μακράν ομάδα που αγωνίστηκε φέτος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά τον απόλυτο αιφνιδιασμό και το γκολ που πέτυχε, γύρισε ταμπούρι στην άμυνά της, έπαιξε κατενάτσιο και κλωτσούσε αβέρτα τους παίκτες του Άρη, έχοντας την ανοχή του Καραντώνη!

Δεν είναι μόνο οι τρεις περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Άρη, αλλά και ο πειθαρχικός τομέας, στον οποίο η ΑΕΚ έβαλε… άριστα στον Καραντώνη!

Συνολικά η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έκανε 33 φάουλ στο 90λεπτο, συν καμία δεκαριά που ποτέ δεν σφυρίχτηκαν!

Σε αυτά τα 33 ο Καραντώνης έκρινε πως για κίτρινη κάρτα ήταν μόνο τα… τέσσερα! Πολλές φορές ούτε καν παρατηρήσεις δεν τους έκανε, αφήνοντάς τους ανεξέλεγκτους.

O Iντέγε έφαγε γονατιά στην μέση, οι Ματίγια και Ντουρμισάι δέχθηκαν χτυπήματα πάνω από το στήθος, ο Χουλτ έκανε τέσσερα φάουλ σε διάστημα δύο λεπτών, οι της ΑΕΚ τραβούσαν συνεχώς τις φανέλες των παικτών του Άρη για να ανακόψουν επιθέσεις, ο Σβάρνας γλίτωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα…

Αν αυτό δεν είναι προστασία, τότε τι είναι; Για την ιστορία σε αυτό το ματς ο Άρης έκανε μόλις 11 φάουλ. Και να ήθελε περισσότερα, δεν του άφηνε τα χρονικά περιθώρια η ΑΕΚ που τα είχε πάρει εργολαβία…

 

 

To Top