“Αν δεν ήταν ο κ. Πλιάκης κανένα απαγορευτικό δεν θα περιμέναμε να αρθεί…”

Την συμβολή του Θανάση Πλιάκη εξήρε ο Χρήστος Γαλιλαίας στην προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ Άρης να άρει το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA.

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ τόνισε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” πως “πρόθεσή μας ήταν να τελειώσουμε με τις πέντε από τις έξι περιπτώσεις. Από μόνη της η FIBA έστειλε επιστολή και μας είπε ‘λύστε τις πέντε περιπτώσεις και θα δούμε την τελευταία προβληματική (Μάιλς). Αν δεν ήταν ο κ. Πλιάκης κανένα απαγορευτικό δεν θα περιμέναμε να αρθεί. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ σε ποσά αλλά κρατήστε αυτό που είπα”.

Αναφερόμενος στο θέμα προπονητή είπε ότι υπάρχει επαφή με τον Δημήτρη Πρίφτη, χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι οριστικό, ενώ για το θέμα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ τόνισε: «Μέχρι τις 31 Ιουλίου έχει προθεσμία να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης και αν βρει ομάδα να αποχωρήσει. Από την 1η Αυγούστου τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης».

Τέλος, για την επιστροφή του Γκάλη, την «ανοιχτή πόρτα» με Γιαννάκη, τη στήριξη μέσω διαρκείας του Σούμποτιτς και το κλίμα που δημιουργείται γύρω από την ομάδα, τόνισε: «Είναι πολύ ευχάριστο, απλά τα όνειρα όλων των Αρειανών, που μοιραζόμαστε κι εμείς περνάνε μέσα από την οικονομική εξυγίανση. Τίποτα δεν μπορεί να λυθεί αν δεν υπάρχουν υγιείς βάσεις».

 

To Top