Αν και έφτασε μια ανάσα από τον Άρη, τελικά… αντίπαλος ο Τζιφόπουλος μαζί με Λεπιτσά!

Παιχνίδια της μοίρας. Ο Γιάννης Τζιφόπουλος έφτασε σχεδόν μια ανάσα από το να επιστρέψει στον Άρη και τελικά θα είναι αντίπαλός του!

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε την περασμένη βδομάδα με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την προοπτική να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού. Σε δηλώσεις του πάντως στο PRESSARIS είχε ομολογήσει τόσο τη μεγάλη του διάθεση να προσφέρει στον σύλλογο, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, όσο και τα εμπόδια που υπάρχουν.

Τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε και ο Τζιφόπουλος συμφώνησε κι αναλαμβάνει έναν… αντίπαλο του Άρη, τον Απόλλωνα Αρναίας, ο οποίος είναι στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Όπως σημειώνει το infootball.gr: “Η εντός έδρας ήττα από τον Έβρο Σουφλίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο, προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Αρναίας.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, από το οποίο προέκυψε λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Νεοφώτιστο και ανάθεση καθηκόντων σε τεχνικό δίδυμο που συνδέεται στενά με τον Άρη! Συγκεκριμένα, οδηγίες στους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Χαλκιδικής θα δίνει ο Γιάννης Τζιφόπουλος, έχοντας στο πλευρό του ως στενό συνεργάτη τονΑντώνη Λεπιτσά.

Ο μεν πρώτος έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, με αποκορύφωμα την παρουσία του στον πάγκο των ‘κιτρίνων’ επί θητείας του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενώ ο τελευταίος δούλεψε τα τελευταία χρόνια ως προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Το νέο τεχνικό δίδυμο θα πιάσει δουλειά από αύριο (Τρίτη), με την ελπίδα πως θα οδηγήσει τον Απόλλωνα σε αγωνιστική και, κυρίως, βαθμολογική ανάκαμψη”.

To Top