Αν ο παίκτης δεν θέλει, κανένα συμφωνητικό (δυστυχώς) δεν μετράει

Το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ ενός ανήλικα παίκτη και μιας ΚΑΕ είναι ότι πιο επίσημο μπορεί να έχει μια ομάδα για να διατηρεί αξιώσεις όταν ο παίκτης ενηλικιωθεί. Αν ένας παίκτη έχει αποφασίσει πως στα 18 του χρόνια δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα που ανήκει, η ομάδα δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.

Μόνο χρόνο και χρήμα θα χάσει στις δικαστικές αίθουσες. Ο Άρης λειτούργησε έτσι σε όλες τις περιπτώσεις παικτών που έπαιζαν στην πρώτη ομάδα και δεν είχαν γίνει 18 ετών.

Ο Κώστας Παπανικολάου έπαιξε έτσι και όταν έγινε 18 ετών υπέγραψε συμβόλαιο. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος έπαιξε έτσι, αλλά όταν έγινε 18 ετών αρνήθηκε να υπογράψει όντας δυσαρεστημένος και έμεινε απλά μέχρι το τέλος της χρονιάς… Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέγραψε συμβόλαιο λίγους μήνες μετά την ενηλικίωσή του, το ίδιο έκανε και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να μείνουν ελεύθεροι χωρίς να δώσουν στον Άρη ούτε ευρώ. Το ίδιο θα συμβεί την επόμενη χρονιά με τον Μήτογλου, ο οποίος υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό για το πενταετές συμβόλαιο…

 

To Top