ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλεξανδρίδης: «Αν τα χρέη που βρήκαμε τα είχαμε σε ρευστό, θα χορεύαμε…τσάμικο!”

Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στον Α.Σ., αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena fm”:

“Αυτοί που έχουν προσφέρει στο σύλλογο πρέπει να έχουν κάτι για να δείξουν στα παιδιά τους. Δεν έχουμε λεφτά, αλλά μια πλακέτα νομίζω έχει τη δική της αξία. Γι’ αυτό κάναμε την κίνηση για τους εφόρους αλλά και τους δικηγόρους που τόσα χρόνια τρέχουν και το πολύ που θα πληρωθούν είναι μόνο τα παράβολα. Δεν τους είχαμε ευχαριστήσει τόσο καιρό.

Τη χαρήκανε αυτήν την κίνηση, που μάλιστα δεν έχει και κάποιο κόστος σοβαρό. Απλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι που τρέχουν και βοηθάνε.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στον Ερασιτέχνη. Και τα δυο τμήματα τα μεγάλα έχουν προβλήματα, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Αν αυτά θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη με αυτά που δικαιούται και έπρεπε να μας είχαν δώσει… Δε θέλουμε χάρες. Γι’ αυτό απλά γκρινιάζουμε και δεν φωνάζουμε.

Αν τα χρέη που βρήκαμε προίκα την είχαμε σε ρευστό θα χορεύαμε τσάμικο. Μιλάμε για πολλά λεφτά. Μιλάμε για πάνω από 100.000 ευρώ.  Προσπαθούμε όμως και είμαστε σε καλό δρόμο και το νερό και το αέριο.

Στο ποδόσφαιρο γυρίσανε την πλάτη. Δεν στηρίξανε τον κύριο Καρυπίδη. Είναι στεναχωρημένος και αυτός αλλά και ο κόσμος που θέλει αποτέλεσμα”.

To Top