«Αν υπάρξει καταδικαστική απόφαση για τον οικονομικό έλεγχο, θα εξαφανιστώ, υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο αν αποτύχει το 99»

Παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας. Επιτέθηκε στην προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών, στους αδελφούς Γρόλλιους.

Οι δηλώσεις του κ. Σκόρδα στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Υπάρχει παραπλάνηση και ψεύδη τα οποία έχουν ειπωθεί για το άτομό μου. Υπάρχουν πράγματα τα οποία έχουν διαστρεβλωθεί. Σαν τι μιλούσε ο κ. Γρόλλιος; Σαν νομικός ή σαν παράγοντας;».

Πρόσθεσε πως «αυτοί που ασχολούνται με την εταιρεία του μεγέθους του Άρη, οφείλουν να γνωρίζουν ορισμένα πράγματα. Πάντα υπάρχει η αντίθετη πλευρά. Οι Γρόλλιοι και η… παρέα τους προσπάθησαν να μου δώσουν χρίσμα υπόδικου. Ο κ. Γρόλλιος έχει εκδικητική μανία προς το πρόσωπό μου. Επί 5 χρόνια μου πετάνε λάσπη και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αλλά και παράγοντες».

Για τον τρόπο που έφυγε είπε: «Έφυγα με όχι ομαλή διαδοχή, με έδιωξαν. Έφυγα με λασπολογίες και κατηγορίες. Θα έπρεπε να μείνω για να συμβουλεύσω το νέο πρόεδρο για τουλάχιστον έξι μήνες. Ο προηγούμενος πρόεδρος (πριν τη διοίκηση Σκόρδα) δεν είχε γνώσεις».

Για τον έλεγχο από τη NEXIA: «Η NEXIA με πληροφόρησε πως έχει σταλεί ένα έγγραφο από τις 3/1, με το οποίο ζητά κάποια έγγραφα τα οποία δεν δόθηκαν μέχρι τώρα και τα έχει αναλάβει και πάλι η διοίκηση Σκόρδα. Έγώ σαν πρόεδρος του Άρη,έχω δώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα εκτός από το εντολοδόχιο το οποία θα σταλεί σύντομα. Εγώ είμαι και θα είμαι ελεγχόμενος εσαεί. Αν η απόφαση του οικονομικού ελέγχου είναι καταδικαστική θα εξαφανιστώ».

Για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου: «Θα πρέπει να εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα επιδιώξει να γίνεται έλεγχος σε όλες τις διοικήσεις».

Για το άρθρο 99: «Περιμένω εναγωνίως την απόφαση του δικαστηρίου. Αν η υπόθεση του άρθρου 99 είχε τρέξει το προηγούμενο καλοκαίρι, τότε θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα ο σχεδιασμός και ο Άρης θα έπαιρνε φορολογική ενημερότητα χωρίς να καταβάλει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Η ΚΑΕ Άρης έκανε αίτηση για το άρθρο 99 χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Αν αποτύχει το άρθρο έχουμε εναλλακτικό σχέδιο».

Για την προσωρινή διαταγή του Άρη: «Η προσωρινή διαταγή που έχει ο Άρης τον προστατεύει έτσι κι αλλιώς. Τα ψέμματα πρέπει να σταματήσουν. Ο Άρης χρειάζεται κοντά του ανθρώπους που νοιάζονται για την ομάδα. Αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία ο Άρης δεν θα μπορέσει να παίξει στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να διευθετήσει τα θέματα με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Κατέληξε λέγοντας: «Ειπώθηκε ότι η ΠΑΕ Άρης με την προσωρινή διαταγή δεν μπορεί να πάρει χρήματα από το Δημόσιο. Είναι ψέμματα γιατί εγώ εισέπραξα ήδη χρήματα, συγκεκριμένα τη δόση του Απριλίου. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, ο ΟΠΑΠ, μου έδειξε χαρτί στο οποίο έλεγε πως η ΠΑΕ Άρης συναινεί στο να μην πάρει χρήματα. Εγώ με τη νέα διοίκηση το αναίρεσα».

To Top