«Αν υπάρξουν επενδυτές, θα είναι μετά το 99»

Tο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη, Θόδωρος Τανούλας μίλησε μεταξύ άλλων για το περίπτερο που θα στήσει η Λέσχη στη ΔΕΘ, για το αν υπάρχει κάτι χειροπιαστό σχετικά με την ύπαρξη επενδυτικού ενδιαφέροντος, για το ρόλο της ΚΜΑ στο αν κλείσουν κάποιες συμφωνίες για το άρθρο 99 και για το πώς βλέπει αγωνιστικά την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην παρουσία της ΚΜΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: «Γενικότερα, η ΚΜΑ είχε και τα προηγούμενα χρόνια εκπροσώπηση στη ΔΕΘ. Αποφασίσαμε λοιπόν στα πλαίσια της καινούριας αρχής που κάνουμε, να έχουμε και εμείς περίπτερο στη ΔΕΘ. Να παρουσιάσουμε τη δική μας άποψη για το πώς μπορεί να διοικηθεί ο Άρης, αν γνωρίσουμε και εμείς νέους ανθρώπους και να μας γνωρίσει και ο κόσμος, οι πολιτικοί και οι παράγοντες που θα παραβρεθούν».

 

Για το αν απεύθυναν προσκλήσεις σε πολιτικούς, είπε: «Όχι ακόμη δεν έχουν σταλεί προσκλήσεις. Αλλά αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες, όταν και θα οργανωθούμε καλύτερα. Θα δοθούν προσκλήσεις και σε πολιτικούς και σε διάφορα πρόσωπα του τόπου, δημοτικούς παράγοντες, συμβούλους, σε όλους όσους μπορούμε».

 

Για τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το περίπτερο της ΚΜΑ, ανέφερε: «Έγινε κάποιος διαγωνισμός και αποφασίστηκε λίγο –πολύ πώς θα είναι. Δε θα πούμε περισσότερα πράγματα για τη διαμόρφωση του χώρου, θα το δείτε όταν θα είναι έτοιμο. Δε ξέρω αν θα είναι μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις, αλλά θα φροντίσουμε να παρουσιάσουμε κάτι πολύ όμορφο. Θα είναι πραγματικά Άρης. θα υπάρχουν βίντεο-οθόνες που θα δείχνουν στιγμιότυπα του Άρη και θα κάνουν «μπαμ» λόγω της θέσης που θα βρίσκονται. Μπαίνοντας από την είσοδο της ΧΑΝΘ, στα δεξιά, στο παλιό περίπτερο της αστυνομίας. Το 70% των θεατών μπαίνουν από εκεί».

 

Για το ρόλο που έπαιξε η Λέσχη για το άρθρο 99, τόνισε: «Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκε καθόλου, καθώς βρισκόμουν σε διακοπές και στη συνέχεια πάλι δε μπόρεσα. Ξέρω ότι τα μέλη της ΚΜΑ πλησίασαν και ρώτησαν άτομα που ήξεραν τα προσέγγισαν και έφτασαν σε συμφωνία μαζί τους για να μειώσουν το ποσοστό χρημάτων και να μπούμε στο 99. Υπήρχε σημαντική συμβολή από τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. δημοσιογραφικά έχω και εγώ την ενημέρωση ότι ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής δε συμφώνησε και κράτησε σκληρή στάση. Ήταν δική μου αμέλεια να ρωτήσω, δεν το γνωρίζω προσωπικά το θέμα».

 

Για το πώς είδε αγωνιστικά την ομάδα στην πρεμιέρα, επεσήμανε: «Σε αντίθεση με πολύ κόσμο, εμένα μου άρεσε η ομάδα. Με την έννοια ότι είναι ακόμη νωρίς και έχει να δώσει ακόμα. Ήταν πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα έχει αφήσει καλά δείγματα., ήταν και το άγχος της πρεμιέρας και τα προσωπικά λάθη. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε κριτική. Με τα φιλικά ενθουσιαστήκαμε λιγάκι, αλλά τα φιλικά είναι κάτι τελείως διαφορετικό».

 

Για το πώς βιώνει προσωπικά την παρουσία του στο Δ.Σ. της ΚΜΑ και τη συνεργασία του φορέα με την ΠΑΕ, σημείωσε: «Πέρα από το άγχος που είχα τις πρώτες 15-20 ημέρες που είχα αγχωθεί απίστευτα για το βάρος της ευθύνης που υπάρχει, μπορώ να πω ότι έχουμε κάνει πολύ καλό έργο. Ευλογώ τα γένια μας, αλλά νομίζω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Η συνεργασία με την ΠΑΕ είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

 

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα ανέβει στη συνέχεια,  υπογράμμισε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για το αγωνιστικό. Είναι ακόμη νωρίς και χρειάζεται πίστωση χρόνου. Η ομάδα είναι καινούρια. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα, αν δέσουμε και εφόσον δέσουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Ειδικά αν μπούμε στο 99 και τηρήσουμε και τις συμφωνίες. Πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος, εκτός και αν έρθει κάποιος επενδυτής- βουνό».

 

Για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη για επενδυτικό ενδιαφέρον, είπε: «Όχι, ακόμη δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Έχω κουραστεί να διαβάζω και να ακούω για βουνά. Μακάρι να έρθει και να ησυχάσουμε και εμείς. Το θέμα τότε βγήκε για να χαλάσουν συμφωνίες με πιστωτές».

 

Για το αν είναι αισιόδοξος για ύπαρξη επενδυτικού ενδιαφέροντος στο μέλλον, ανέφερε: «Πρέπει πρώτα να μπούμε στο άρθρο 99 και μετά θα δούμε. Τότε θα φανούν οι πραγματικές προθέσεις. Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια εντυπώσεων. Αν δε μπούμε στο 99, δε θα εμφανιστεί κανείς. Πιστεύω ότι στα 100 χρόνια θα γιορτάσουμε πολλά πράγματα. Το θέμα είναι να πάει καλά η ομάδα, να υπάρξει καλή ψυχολογία και στον κόσμο για να μπορέσει να στηρίξει την ομάδα. Είναι θέμα ψυχολογίας».

To Top