Αξία στο “διπλό” της Καβάλας δίνει σήμερα (17.00) ο Άρης με νίκη επί του Κολοσσού!

Αξία στο “διπλό” που πήρε την περασμένη βδομάδα μέσα στη Καβάλα θέλει να δώσει σήμερα (17.00) ο Άρης υποδεχόμενος στο Αλεξάνδρειο τον Κολοσσό Ρόδου στο φινάλε του πρώτου γύρου. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους κίτρινους. Νοκ άουτ οι Καραποστόλου, Μποχωρίδης, όχι στο 100% ακόμα ο Μιχάλης Πελεκάνος. Δεν λείπει όμως και η διάθεση όλων στην ομάδα να κλείσουν τον πρώτο γύρο με τον ιδανικότερο τρόπο, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη.

Ο Άρης και ο Κολοσσός διανύουν αντίθετες πορείες στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα. Οι κίτρινοι μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (η ήττα είναι από τον ΚΑΟΔ με την κλοπή του Γκόντα), ο Κολοσσός τρεις σερί ήττες.

Ο Άρης μετά από μια σκληρή προσπάθεια δύο μηνών βρήκε έναν αγωνιστικό ρυθμό, μοιράστηκαν στους παίκτες συγκεκριμένοι ρόλοι και παίζει… μπάσκετ, κερδίζοντας κιόλας, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά.

Στον Κολοσσό υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και αποχωρήσεις. Καταρχήν υπάρχει νέος προπονητής, ο Βασίλης Φραγκιάς αντί του Μηνά Γκέκου. Σήμερα δεν θα παίξει ο καλύτερος ξένος της ομάδας, Λαρόν Ντέντι που είναι τραυματίας, αποτελεί παρελθόν ο καλύτερος Έλληνας της ομάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης που βρίσκεται στη Μπιέλα, ενώ ο αντικαταστάτης του Ντέντι, Χερμπ Πόουπ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει να είναι σήμερα παρών, γιατί υπήρχαν προβλήματα στις πτήσεις του.

Όλα αυτά φτιάχνουν μια εικόνα που δείχνει τον Άρη νικητή. Στα λόγια όμως. Στην πράξη, θα πρέπει οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου να βγάλουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τους Ροδίτες, οι οποίοι επτά μέρες πριν λίγο έλειψε να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στο Βενετόκλειο.

Είναι από τα παιχνίδια που ο Άρης πρέπει να κερδίσει, είναι από τα παιχνίδια που αυτό το “πρέπει” εγκυμονεί κινδύνους, αν το επιτρέψει η ομάδα που είναι φαβορί.

 

To Top