“Αξίζαμε το πρωτάθλημα…”

Την δική του αναφορά έκανε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κοινή παραδοχή, κοινό νόημα; Ο Άρης άξιζε το πρωτάθλημα και όχι την τρίτη θέση.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κιτρινόμαυρο τμήμα:

“3ες οι κίτρινες, αν και άξιζαν να είναι πρωταθλήτριες!

Οι κίτρινες νίκησαν εκτός έδρας, τον Ατρόμητο με 0-2,για την 22η αγωνιστική και τελευταία του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2017-2018 και τερμάτισαν στην 3η θέση σε ισοβαθμία με τις 2ες Ελπίδες Καρδίτσας.

Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος για φέτος,2017-2018, για τα κορίτσια του ΑΡΗ.

Τα κορίτσια του ΑΡΗ κάνοντας μια καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησαν τον Ατρόμητο με σκορ 0-2!
Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινες πίεσαν την αντίπαλη άμυνα για να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες μπήκαν πολύ δυνατά και συνέχισαν την πίεση στην αντίπαλη άμυνα.

Η πίεση αυτή των κιτρίνων καρποφόρησε με την Αναστασία Σπυριδωνίδου να πετυχαίνει δύο γκολ στο 64’ και στο 67’ της αναμέτρησης και να κάνει τοσκορ 0-2 υπέρ του ΑΡΗ.

Το πρώτο γκολ η Αναστασία Σπυριδωνίδου το έβαλε με σουτ και το δεύτερο με ανάποδο εντυπωσιακό ψαλιδάκι.

Έτσι, οι κίτρινες νίκησαν τον Ατρόμητο με 0-2!

Ο ΑΡΗΣ τερμάτισε 3ος σε ισοβαθμία με τις 2ες Ελπίδες Καρδίτσας και με 1 βαθμό λιγότερο από τον 1ο παοκ, έχοντας 55 βαθμούς με 17 νίκες,4 ισοπαλίες και 1 ήττα και με γκολ 61-8,+53 συνολική διαφορά, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2017-2018!

Η 3η θέση είναι η καλύτερη σε όλη την ιστορία των γυναικών του ΑΡΗ!

Ακόμα, η Αναστασία Σπυριδωνίδου βγήκε δεύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος με 25 γκολ, 1 λιγότερο γκολ από την πρώτη σκόρερ του παοκ ,την Μάρκου.

ΑΡΗΣ(Σπυριδωνίδης):Μαργαρίτη(τερματοφύλακας),Βουτσά(82’ Λέντη), Κοτσάκη, Πασπάλη, Τσιγγελίδου, Djordjevic, Παράσχου(76’ Μίμη), Μαντατζή, Γεωργαντζή(70’ Ζήγρα), Σπυριδωνίδου, Κοκοβιάδου( 68’Σωτήρα)

Αποστολή: Γαβριηλίδου(τερματοφύλακας),Μουστάκη,Αναστασιάδου”.

To Top