ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αξίζει και σήμερα μια βόλτα από το Παλέ για τα μικρά παιδιά! Διαγωνισμός βολών με έπαθλο αυτόγραφα των παικτών σε φανέλες!

Και αυτό το απόγευμα αξίζει μια βόλτα στο Αλεξάνδρειο για τα μικρά παιδιά! Η ΚΑΕ διοργανώνει έξω από την μπουτίκ στο Παλέ διαγωνισμό ελεύθερων βολών και το έπαθλο των νικητών θα είναι φανέλες της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών!

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ για σήμερα “στην μπασκέτα που υπάρχει έξω από την μπουτίκ, θα γίνει διαγωνισμός βολών, από τις 18:00. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, από 7-12 και από 13-17 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω link: http://tab.fo/fz2qybw.

Δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχει και λίγο πριν από την έναρξη των διαγωνισμών. Οι νικητές των διαγωνισμών θα κερδίσουν από μια φανέλα με υπογραφές των παικτών”.

To Top