ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αξίζουν ένα “μπράβο” γιατί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων…

Η έλλειψη εναλλακτικών επιλογών από τον πάγκο, καθώς οι μεταγραφές δεν έγιναν στην ώρα τους, οδήγησε τον Σάββα Παντελίδη στο να χρησιμοποιήσει τρεις ποδοσφαιριστές της λίστας αυτών που ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι δύο μάλιστα ξεκίνησαν από το ξεκίνημα του αγώνα. Γιώργος Βαλεριάνος και Λευτέρης Ιντζόγλου έχουν εδώ και καιρό ενημερωθεί πως πρέπει να βρουν τον επόμενο “σταθμό” της καριέρας τους, για να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα. Ειδικά για την θέση του πρώτου, αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε χθες ο Μιχάι Κόρχουτ, όντας πλέον τρίτος αριστεροπόδαρος μπακ του ρόστερ. Δεν ήταν τυχαίο, άλλωστε, και το ξέσπασμά του (θυμηθείτε ΕΔΩ) μετά το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά τον Λευτέρη Ιντζόγλου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος μετά την πρεμιέρα στην Λαμία! Σχεδόν έναν γύρο μετά, κλήθηκε να παίξει 90λεπτο, έχοντας φέτος μόλις πέντε λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα! Έπαιξε κι ένα 9ολεπτο στο Κύπελλο με τον Αήττητο Σπάτων, όμως, και πάλι η προσπάθεια που κατέβαλλε χθες ήταν αξιόλογη στο έπακρο.

Ο Μπάμπης Παυλίδης που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή χθες, είναι μία κάπως διαφορετική περίπτωση. Δεν θα έλυνε το συμβόλαιό του, όμως είχε ενημερωθεί πως θα πάει δανεικός. Έχασε κάποιες προπονήσεις, όμως όταν μπήκε στον αγώνα, προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό, Θα μπορούσε μάλιστα και να σκοράρει και να λυτρώσει πιο νωρίς τον Άρη, αλλά ο Ασίγκμπα απομάκρυνε πριν την γραμμή της εστίας της Λαμίας την μπάλα στο δικό του σουτ.

Ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που ήξεραν πως δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους. Αυτό τα λέει όλα, γι αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια, διότι έκαναν το καλύτερο δυνατό στο χθεσινό ματς…

 

To Top