Αξιοποίησε την ευκαιρία ο Γιαννιώτας

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό, μπορεί να μην ήταν το επιθυμητό, ωστόσο στα θετικά της βραδιάς μπορούμε σαφέστατα να συγκαταλέξουμε την καλή εμφάνιση του Γιάννη Γιαννιώτα, στο ντεμπούτο του ως βασικός με την πρώτη ομάδα. Ο Γιαννιώτας, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, αγωνίστηκε για 74′ λεπτά, όταν και μπήκε στη θέση του ο Νοέ Ακόστα.

Στο χρόνο μάλιστα που αγωνίστηκε άφησε αρκετά ικανοποιημένους όσους έδωσαν το “παρών” στο Κλεάνθης Βικελίδης, μια και η απόδοσή του κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, γεγονός το οποίο φάνηκε και από το χειροκρότημα που του χάρισαν οι φίλαθλοι κατά την διαδικασία της αλλαγής.

Ο 18χρονος επιθετικός, που μετρά ήδη μία εξαετία στον Άρη, έδειξε πως είχε θέληση, δυναμισμό και πολύ πάθος κάτι το οποίο φάνηκε και στον τρόπο με τον οποίο “έμπαινε” σε κάθε φάση. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ο ίδιος είδε το παιχνίδι αυτό ως μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ δηλώνει αρκετά χαρούμενος που έπαιξε σε ένα γεμάτο γήπεδο, μια και αυτό ήταν κάτι που επιθυμούσε από πολύ μικρός.

Απώτερος στόχος του νεαρού Χαλκιδικιώτη (κατάγεται από το Νεοχώρι Χαλκιδικής) είναι προφανώς να πείσει τον νέο τεχνικό της ομάδας ότι αξίζει κι άλλες ευκαιρίες εκτός από την προχθεσινή. Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο νέας κλήσης του στην Εθνική, πράγμα που επιθυμεί  κάθε νέος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

To Top