ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απάλλαξε KAE ΠΑΟΚ ο αθλητικός δικαστής για Άρη, μια αγωνιστική σε Πανιώνιο

Ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη, επιβάλλοντάς της από την άλλη μία έγγραφή σύσταση για ρίψη χαρτιών, για τον ίδιο αγώνα. 

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ, για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα (πρόκληση ζημιών σε δυο οχήματα), τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-11-2017.

1) Απαλλάσσεται η ΠΑΟΚ ΚΑΕ από την κατηγορία για τα υβριστικά συνθήματα, παράπτωμα που αναφέρεται στην υπ΄ αριθ. πρωτ. 76/13-11-2017 κλήση, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 11-11-2017 και

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για το παράπτωμα δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα (ρίψη χαρτιών), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, για τον ως άνω αγώνα».

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στους «κυανέρυθρους», λόγω των επεισοδίων που ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και πρόστιμο ύψους 800 ευρώ.

Αυτή, θα είναι η τρίτη φορά φέτος που η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα υποδεχθεί αντίπαλο με κενές εξέδρες (στην προκειμένη περίπτωση την Κύμη), καθώς το ίδιο έγινε στα δύο πρώτα εντός έδρας της παιχνίδια, λόγω τιμωρίας που «κουβαλούσε» από την περσινή σεζόν.

To Top