ΜΠΑΣΚΕΤ

Απάντησε η ΚΑΕ στον Ντραγκίτσεβιτς: “Γινόμαστε δέκτες εκβιασμού! Ο Άρης θα καταβάλει τα χρήματα που συμφωνήθηκαν!”

Η αντίδραση της ΚΑΕ Άρης στην ξαφνική επίθεση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς ήρθε με επίσημη ανακοίνωση, στην οποία οι κίτρινοι υπογραμμίζουν ότι εκβιάζονται από τον Μαυροβούνιο σέντερ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να είναι συνεπής στις τρέχουσες υποχρεώσεις, αλλά κι αυτές που «κληρονόμησε» από το παρελθόν. Φυσικά είναι «πρέπει» η συνέπεια στις συμφωνίες με τους καλαθοσφαιριστές της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ενώ υπάρχει εξόφληση ή συμφωνία με το σύνολο των παικτών της περιόδου 2020-21, δυστυχώς γινόμαστε δέκτες εκβιασμού από τον καλαθοσφαιριστή Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος αθλητής, πέρα από τις… αναταράξεις στη διάρκεια της σεζόν, συνέχισε και μετά το τέλος της. Είχε συμφωνήσει να λάβει 18.000 ευρώ στις 30/6 (με δεδομένο ότι είχε πάρει 10.000 ευρώ πριν από τον αγώνα με το Περιστέρι, συν τα ιδιωτικά ιατρικά έξοδά του), χωρίς καν να δεχτεί να υπογράψει συμφωνητικό, αφού όπως έλεγε «ο λόγος μου είναι συμβόλαιο». Όμως, πριν από την εκπνοή της προθεσμίας, ζήτησε 28.000 ευρώ. Για το συγκεκριμένο γεγονός υπάρχουν μαρτυρίες και αλληλογραφία, στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αν η υπόθεση φτάσει στη δικαστική οδό. Σημειωτέον ότι η τελευταία δόση είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο του 2021.

Με δεδομένη την αλλαγή πλεύσης του αθλητή, το θέμα παρέμεινε «παγωμένο». Σήμερα (18/7) πληροφορούμαστε ότι ο ίδιος σκοπεύει να προσφύγει στη ΦΙΜΠΑ, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τη διοίκηση της ομάδας. Ενημερώνουμε ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα καταβάλει στον Ντραγκίτσεβιτς τα χρήματα που συμφωνήθηκαν σε πρώτη φάση, κάτι που θα γινόταν ούτως ή άλλως. Όμως δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητες τέτοιες συμπεριφορές και εκβιασμούς, την ώρα που το σύνολο των αθλητών έχει τακτοποιηθεί οικονομικά, είτε, αντιλαμβανόμενο και τις δυσκολίες που υπάρχουν, έχει συμφωνήσει για την εξόφληση της σεζόν. Επί παραδείγματι, και η αναφορά γίνεται για τους Αμερικανούς παίκτες, οι Τζαμάλ Σούλερ, Μάριο Λιτλ, Κουίντον ΝτεΚόζι έχουν εξοφληθεί και ο Μάριο Τσάλμερς έχει λαμβάνειν 4.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο για να τακτοποιηθεί πλήρως”.

To Top