Απάντησε με ανακοίνωση ο ΟΦΗ για τα περί κινδύνου υποβιβασμού

Για «καθοδηγούμενα δημοσιεύματα, που προσπαθούν εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων» κάνει λόγο η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, απαντώντας σε δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο ΟΦΗ απειλείται με υποβιβασμό για εμπλοκή του σε χειραγωγημένα παιχνίδια.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Οργισμένη ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που αναφέρει ότι υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού των Κρητικών, λόγω δωροδοκίας στον αγώνα των Κρητικών με τον Αιγινιακό (12/11/2007) που έληξε με 6-0: «Κάποιοι που μέσα στο γήπεδο, βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΟΦΗ, κάνουν …όνειρα θερινής νυκτός» ανέφεραν σχετικά από την κρητική ΠΑΕ, που τόνισαν με νόημα: «Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι με αυτά που γράφουν και έτσι όπως τα γράφουν, καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, άλλων.

Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση, για την υπόθεση αυτή, από καμία αρμόδια αρχή. Ο ΟΦΗ είναι πρώτος για αυτό και τον χτυπάνε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα στο γήπεδο, εκεί που όπως έχουμε δείξει, απαντάμε. Και μάλιστα σκληρά. Ο κόσμος του ΟΦΗ να μην παρασύρεται από ανοησίες, που μόνο σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας. Θα αποτύχουν πανηγυρικά».

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ο ΟΦΗ φέρεται να κινδυνεύει με υποβιβασμό (άρα την άνοδο θα πάρει η Παναχαϊκή), αφού ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί αν όντως υπάρχουν αδικήματα δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την έρευνα προκύπτει ότι: ««Το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού, έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΔΣ του ΟΦΗ», ως εκ τούτου όταν ο φάκελος φτάσει στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο ΟΦΗ κινδυνεύει με ποινή υποβιβασμού.

 

 

To Top