Απάντησε στον Καπετάνο ο Ζαμπέτας!

O Αντώνης Ζαμπέτας δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του καταλόγισε ο Κώστας Καπετάνος και εξέφρασε την ενόχλησή του για όσα του χρέωσε ο 27χρονος μέσος κατά την προσφυγή του και το τέλος του από τον Άρη.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ομάδας τόνισε με δήλωσή του στην εφημερίδα “Μακεδονία”: “Τα όσα ειπώθηκαν είναι αστειότητες. Εχω βαρεθεί για ο,τιδήποτε συμβαίνει στον Άρη, υπαίτιος να είμαι εγώ. Δεν μπορεί για όλα και για όλους να ευθύνεται ο Ζαμπέτας.

Καλώ τους παίκτες να αναλογιστούν και τις δικές τους ευθύνες για την εικόνα της ομάδας. Καλώ τον Κώστα Καπετάνο να θυμηθεί τα όσα μου είπε έξω από τα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή.

Όταν μου ζητούσε να βάλω τις φωνές στα αποδυτήρια για να ξυπνήσουν οι παίκτες κι εγώ του έλεγα ότι κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Να του θυμίσω τη συζήτηση με τον μάνατζέρ του, όταν ήρθε και ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του τις επόμενες μέρες του αγώνα με τον Ατρόμητο. Τότε, που του προτάθηκε να γίνει “κούρεμα” των οφειλομένων και ο ίδιος αρνήθηκε”, ενώ κλείνοντας εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του στον εκπρόσωπο του παίκτη, διαμηνύοντας του ότι περιμένει νέα διορθωτική δήλωση του ποδοσφαιριστή.

 

To Top