ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απάντηση Κολτσίδα στον Ζέρβα: “Σκιές και υπονοούμενα μακριά από εμένα”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του με δήλωση του αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα, αφήνοντας αιχμές προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκη αλλά υπογραμμίζοντας παράλληλα πως “σκιές και υπονοούμενα μακριά από εμένα”.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Προκειμένου να μην αιωρούνται λανθασμένες εντυπώσεις σε ότι αφορά την αποχώρηση μου από την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Ζερβα, μετά την ανακοίνωση της παράταξης , οφείλω να διευκρινίσω τα εξής :

Αν υπάρχουν «υπόγειες διαδρομές και παρεμβάσεις που προσπαθούν να καθορίσουν τις εκλογές» , όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης αυτές δεν αφορούν τη δική μου πλευρά, αλλά ξεκάθαρα του κ.Ζέρβα, ο οποίος οφείλει κάποια στιγμή να τις δημοσιοποιήσει. Αν θέλει πραγματικά το καλό της Θεσσαλονίκης. Ειδάλλως θα τις αποκαλύψει ο χρόνος και τότε θα είναι πολύ αργά για τον ίδιο, αλλά πρώτιστος για τη Θεσσαλονίκη.

Συμβαίνουν πράγματα που δεν συνάδουν με την ηθική μου.

Σκιές και υπονοούμενα μακριά από εμένα. Άλλωστε σε αυτήν την πόλη όλοι έχουμε γράψει τη διαδρομή μας και ο καθένας ξέρει τι πρεσβεύω.

To Top