Απάντηση Μάσεϊ σε Τούρκο οπαδό: “Δεν υπάρχουν πουθενά οπαδοί σαν του Άρη!” (photo)

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο Τζερεμάια Μάσεϊ έφυγε από τον Άρη, όμως αυτή η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Αμερικανού και των οπαδών δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Δείτε τι απάντησε ο πρώην παίκτης του Άρη σε έναν οπαδό της Γαλατασαράι που… τόλμησε να συγκρίνει τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας με τον Άρη!

Υπήρξε ένας διάλογος μεταξύ του Τζερεμάια Μάσεϊ, που αγωνίζεται στην Κράσνιε Κρίλια και ενός οπαδούς της Γαλατασαράι, που προφανώς θαυμάζει τον Αμερικανό και τον θέλει στην ομάδα του. Αρχικά τον ρώτησε αν προτιμάει τον Καλίντ Ελ Αμίν ή τον Λιν Γκριρ ως παίκτη και απάντησε τον Γκριρ. Κατόπιν τον προέτρεψε να πάει στην Τουρκία, γιατί στη Ρωσία έχει κρύο και είναι μια βαρετή χώρα, όμως ο Μάσεϊ απάντησε πως “δεν είναι τόσο άσχημα στη Ρωσία και οι άνθρωποι εδώ μου συμπεριφέρονται με σεβασμό και μου αρέσει ο σεβασμός”.

Επέμενε και τον προέτρεψε να παίξει για την Γαλατασαράι, λέγοντας πως έχει ίδιους φιλάθλους με αυτούς του Άρη! Η απάντηση του Μάσεϊ ήταν αποστομοτική: “Δεν υπάρχουν πουθενά οπαδοί σαν του Άρη, αλλά η Γαλατασαράι έχει μερικούς εξαιρετικούς οπαδούς”!

To Top