Απάντηση του Ντεσάμπ στον Ζιρού για τις «κατηγορίες» εναντίον του Μπενζεμά

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ολιβιέ Ζιρού αναφέρθηκε στον αντίκτυπο που είχε στην εθνική Γαλλίας η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στους «πετεινούς», μετά από πενταετή απουσία.

«Αυτή η επιστροφή, δημιούργησε μια τακτική ανισορροπία σε επίπεδο ομάδας, αλλά και στον τρόπο που παίζουμε. Το λέω ειλικρινά, και χωρίς τίποτα εναντίον του Καρίμ. Πολλά έχουν συμβεί χωρίς να φέρει ευθύνη. Το έχουμε παρατηρήσει σε κάποια ματς. Ο Μπενζεμά, άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού μας, που είχε καθιερωθεί με συγκεκριμένο επιθετικό προφίλ για πέντε χρόνια. Και η ομάδα χρειάσθηκε πολύ χρόνο για να προσαρμοσθεί», δήλωσε ο άσος της Μίλαν, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του για το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Ερωτηθείς σχετικά, ο προπονητής των παγκόσμιων πρωταθλητών του 2018, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος έχει «κόψει» τον Ζιρού από τους «τρικολόρ», σχολίασε: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφρασθεί για την κατάστασή του και να μοιρασθεί τα συναισθήματά του. Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι οι συζητήσεις που κάνω με τους παίκτες μου. Και ο Ολιβιέ το ξέρει. Αυτό που μας απασχολεί, είναι να πετύχουμε τον στόχο μας και να προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ 2022».

To Top