Απάντηση των δέκα ομάδων της Ευρωλίγκα σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο: «Αβάσιμες συκοφαντίες»

Οι υπόλοιπες 10 ομάδες-μέτοχοι της Ευρωλίγκα, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, με την οποία τονίζουν ότι θέλουν τον Παναθηναϊκό στη διοργάνωση, αλλά τάσσονται ενάντια στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η εκδήλωση επιθυμίας αποχώρησης από την Euroleague από πλευράς Παναθηναϊκού έφεραν την αντίδραση των υπολοίπων 10 ομάδων – μετόχων της διοργάνωσης που έστειλαν το δικό τους μήνυμα με μία κοινή ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Όλες οι ομάδες εκφράζουν την επιθυμία τους να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στο δρόμο της Euroleague γιατί είναι μία ομάδα – αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης εδώ και 19 χρόνια.

Ωστόσο, oι επαναλαμβανόμενες και αβάσιμες συκοφαντίες από τον κ. Γιαννακόπουλο δεν θα γίνουν ανεκτές. Οι ομάδες θα προβούν σε κάθε ενέργεια που θεωρούν απαραίτητη, ώστε να προστατεύσουν τη φήμη της διοργάνωσης και να βεβαιώσουν ότι οι ομάδες συμμορφώνονται με κάθε υποχρέωση που έχουν ως μέλη του συνόλου».

Θυμίζουμε ότι 10 ομάδες, πλην του Παναθηναϊκού, με άδεια τύπου Α είναι οι Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης και Ζαλγκίρις.

To Top