Απάτη με ποδοσφαιρικό καμπ στη Θεσσαλονίκη- Το διαφήμιζαν δήθεν υπό την επίβλεψη της… Μίλαν (video)

Τα όνειρα του κάθε γονέα που θέλει να δει το παιδί του να διαπρέπει στα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ευρώπης κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύτηκαν διοργανωτές τουρνουά σε αθλητικό κέντρο στο Κιλκίς. Υποσχέθηκαν ότι τα παιδιά τους θα προπονηθούν από το τεχνικό επιτελείο της Μίλαν, που όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικά:

Με το πρόσχημα της διοργάνωσης παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ υπό την επίβλεψη παραγόντων της φημισμένης ιταλικής Μίλαν, επιτήδειοι φέρονται πως εξαπάτησαν τρεις γονείς στη Θεσσαλονίκη, από τους οποίους απέσπασαν συνολικά 2.000 ευρώ για τη συμμετοχή των ανήλικων παιδιών τους στην υποτιθέμενη εκδήλωση.

Ως δράστες εμφανίζονται ένας 50χρονος και μία 39χρονη, ιδιοκτήτες εταιρείας διοργάνωσης αθλητικών event, που -σύμφωνα με την αστυνομία- διαφήμιζαν το περασμένο καλοκαίρι, μέσω διαδικτυακών αναρτήσεων, τη συγκεκριμένη εκδήλωση σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Κιλκίς.

Όταν οι ανυποψίαστοι γονείς διαπίστωσαν ότι οι παράγοντες των «ροσονέρι» ήταν επινόηση των διοργανωτών, απευθύνθηκαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλαν την εις βάρος τους απάτη.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

To Top