Απέδρασαν στην Ρουμανία οι Βραζιλιάνοι της Σαχτάρ και Ντιναμό

Μετά από μία περιπετειώδη πορεία, οι Βραζιλιάνοι παίκτες της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Ντιναμό Κιέβου βρήκαν τρόπο να επιβιβαστούν σε τρένο και να φτάσουν στην Ρουμανία!

Μακριά από το μέτωπο του πολέμου βρίσκονται πλέον οι Βραζιλιάνοι παίκτες της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Ντιναμό Κιέβου, όπως και οι οικογένειες τους, που είχαν απευθύνει δραματική έκκληση από το καταφύγιο ξενοδοχείο στο Κίεβο για να μπορέσουν να φύγουν από την χώρα. Μετά από πρόταση της πρεσβείας της Βραζιλίας, οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε ένα κονβόι αυτοκινήτων που βρήκαν τον τρόπο να διασχίσουν ασφαλείς τα περίπου δύο χιλιόμετρα που χώριζαν το ξενοδοχείο Όπερα, όπου διέμεναν ως τον πλησιέστερο σιδηροδρομικό σταθμό και να μπουν σε τρένο με προορισμό την Ρουμανία.

Η λύση αυτή είχε απορριφθεί αρχικά, καθώς δεν μπορούσε κανείς να εγγυηθεί για την ασφάλεια του σχεδίου, αλλά όσο τα πράγματα στο ξενοδοχείο δυσκόλευαν (τα τρόφιμα άρχισαν να τελειώνουν, το Ιντερνετ έκανε συνεχώς διακοπές) οι παίκτες αποφάσισαν μαζί με τις οικογένειες τους να πάρουν το ρίσκο και να αποχωρήσουν άμεσα από την Ουκρανία, με προορισμό την Ρουμία, όπου αναμένεται να φτάσουν τις πρώτες απογευματινές ώρες.

To Top