Απέκτησε ως δανεικό τον Ρουμάνο Κίτου ο ΠΑΣ

Στην απόκτηση του 22χρονου Ρουμάνου Αουρέλιαν Κίτου από την Βαλενσιέν, προχώρησε ο ΠΑΣ όπως ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο twitter, η γαλλική ομάδα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται ως δανεικός στον «Άγιαξ» μέχρι το καλοκαίρι για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι και αναμένεται το βράδυ στα Γιάννενα για να ξεκινήσει προπονήσεις από την Τετάρτη (29/1) υπό το βλέμμα του νέου προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη. Ο Κίτου αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, είναι 23 ετών (γεννημένος στις 25 Μαρτίου 1991) και έχει ύψος 1.83.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Βιτορούλ Κοστάντα το 2010 με την οποία σε τρεις αγωνιστικές περιόδους, μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε 81 συμμετοχές και 13 γκολ. Στις 21 Ιουνίου 2013 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Βαλενσιέν με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στις 10/8 στο νικηφόρο 3-0 επί της Τουλούζ και έχει εφτά συμμετοχές και ένα γκολ.

 Ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, κινείται πλέον για την απόκτηση του αντί-Ντε Βισέντι με την οποία θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές του.
πηγή: sentragoal.gr
To Top