Απέλυσαν μέσω Facebook τον… “Πουρουπουπού”

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις στην ΕΠΟ δεν έχουν τελειωμό, καθώς αυτή τη φορά ο β΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γ. Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε μέσω Facebook την απόλυση του διευθυντή επικοινωνίας της ΕΠΟ, Παύλου Παπαδημητρίου, τον οποίο αναφέρει ως “Πουρουπουπού”!

Ο τελευταίος προσελήφθη από την ΕΠΟ το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής, παρά τις φήμες, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε, ο Παπαδημητρίου έκανε δηλώσεις στη ΝΕΡΙΤ ως διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ και αναφέρθηκε στις σκέψεις της διοίκησης για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ωστόσο, την Κυριακή (16/11) το δεξί χέρι του Γ. Σαρρή, Γ. Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε μέσω Facebook μιλώντας με τον δημοσιογράφο και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Νίκο Φύριο, ότι ο “Πουρουπουπού” έχει απολυθεί και ότι η πρόσληψή του ήταν αποτυχία.

Συγκεκριμένα, έγραψε σχετικά: «Όσο για το επικοινωνιακό έχεις δίκιο αποτύχαμε με την πρόσληψη του «Πουρουπουπού» και εκεί είναι τα λάθη μας. Αυτός ήδη απολύθηκε απ’  ότι μου είπε ο Σάρρης και εύχομαι να πάνε και κάποια άλλα πράγματα στην θέση τους!!!».

To Top