Απέναντι σε… γνώριμο αντίπαλο ο Άρης ELGEK στο Ρύσιο

Μετά το σούπερ διπλό την περασμένη Κυριακή επί του ΠΑΟΚ, οι γυναίκες του Άρη ELGEK δοκιμάζονται σήμερα στις 16.00 στο Νέο Ρύσιο κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Οι νεοφώτιστες στα σαλόνια της Α1 γυναικών αγνοούν τη νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο, αποτελούν έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που διαθέτει παίκτριες με εμπειρία στη σύνθεσή του.

Συνεπώς, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την Αναγέννηση, αν θέλουν να κάνουν το «2 στα 2» και ν΄ αναρριχηθούν ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Πάντως, το σύνολο του Ρυσίου είναι αρκετά οικείο για τις «κιτρινόμαυρες», καθώς στον πάγκο των νεοφώτιστων κάθεται η Ελένη Καφαντάρη, βοηθός του Κώστα Κωτούλη στη γυναικεία ομάδα του Άρη πριν από δύο χρόνια, αλλά και προπονήτρια στις κορασίδες του συλλόγου.

Επίσης, παίκτριες της Αναγέννησης είναι δύο πρώην των «κίτρινων»: πρόκειται για τη Ναυσικά Σταυρίδου, που φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» τη σεζόν 2011-΄12, όπως και η Φαίδρα Σκιαδοπούλου την ίδια σεζόν. Τέλος, στις ακαδημίες του Άρη έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και η Νάντια Ταυροπούλου.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top