ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέραντη θλίψη! «Έφυγε» ο Γιάννης Βρούσγος, συλλυπητήρια από την ΚΑΕ Άρης και τον Ερασιτέχνη

Απέραντη θλίψη στην κιτρινόμαυρη οικογένεια! Ο Γιάννης Βρούσγος, ανιψιός του παλιού προέδρου του Άρη, Στέργιου, έφυγε από τη ζωή και η ΚΑΕ Άρης έστειλε τα συλλυπητήρια της.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Ένας πιστός φίλος του ΑΡΗ, που ακολουθούσε την ομάδα μας, σε όποιο γήπεδο κι αν έπαιζε, ο Γιάννης Βρούσγος, έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η είδηση της  απώλειας του γιου του παλιού εξωδιοικητικού παράγοντα της ομάδας μπάσκετ, Χρήστου Βρούσγου και ανιψιού του παλιού προέδρου της ομάδας μπάσκετ, Στέργιου Βρούσγου, έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια του ΑΡΗ. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Αντίστοιχα και ο Ερασιτέχνης: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Γιάννη Βρούγσου. Ο Γιάννης Βρούσγος, γιος του πρώην εξωδιοικητικού παράγοντα της ομάδας μπάσκετ, Χρήστου Βρούσγου και ανιψιός του πρώην προέδρου της ομάδας, Στέργιου Βρούσγου, ήταν ένας «στρατιώτης» του ΑΡΗ και έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σήμερα Σάββατο 31/10. Ακολουθούσε τον ΑΡΗ όπου κι αν έπαιζε, εντός κι εκτός Ελλάδας, και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο οπαδικό κίνημα του συλλόγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

To Top