Απέραντο κίτρινο στις (ακόμη πιο δυνατές) σχέσεις φιλίας Άρη και Ντόρτμουντ! (photos)

Ο Άρης δεν είχε τη συμπαράσταση μόνο των χιλιάδων φίλων του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οπαδοί της Ντόρτμουντ που έχουν αδελφοποιηθεί με τους κίτρινους αλλά και φίλαθλοι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων που διατηρούν στενούς δεσμούς με τους φίλους του Άρη, ενώθηκαν σε μια κιτρινόμαυρη κερκίδα που εμπέδωσε την σχέση κιτρινόμαυρης φιλίας! 

Αρχικά στο παιχνίδι μπάσκετ του Άρη με το Ρέθυμνο το Σάββατο, στο Αλεξάνδρειο βρέθηκαν οπαδοί των νταμπλούχων Γερμανίας, οι οποίοι ανήρτησαν και πανό στο πέταλο, αλλά και στη συνέχεια στη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσαν το  παρών φίλοι της Σταντάρ Λιέγης, της Αταλάντα, της Σεντ Ετιέν, της Ουνιόν Βερολίνου, της Διναμό Δρέσδης, της αγγλικής Σάουθεντ και της βουλγάρικης Μπότεφ Πλόβντιβ!

Όλοι τους απόλαυσαν την ατμόσφαιρα του κλασικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ήταν στο πλευρό του Άρη και ειδικά το πανό που σκέπασε τη θύρα 2, αλλά και το γεγονός ότι η νύχτα έγινε… μέρα από τις εκδηλώσεις των κιτρινόμαυρων! Μια σχέση φιλίας σε απέραντο κιτρινόμαυρο φόντο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα σχόλια στα φόρουμ και στο ίντερνετ ενισχύουν την παραπάνω αίσθηση, αλλά και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στη σχετική σελίδα στο facebook.

To Top