ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Απέρριψε προτάσεις από Τουρκία και ΗΠΑ για τον Άρη ο Νταρίντα”

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είχε προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά τις απέρριψε για τον Άρη, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τσεχία.

Η ιστοσελίδα sport.blesk.cz αναφέρει ότι ο 32χρονος παίκτης θα αλλάξει περιβάλλον, έπειτα από οκτώ χρόνια, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση των “κίτρινων”. Προσθέτει ότι “τις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο δυόμιση χρόνων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία θα είναι συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, Γιακούμπ Μπράμπετς”. 

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Βικτόρια Πλζεν να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ της, οι Τσέχοι υποστηρίζουν ότι “η επιστροφή του παίρνει αναβολή, γιατί ο Νταρίντα προτίμησε να μείνει μακριά από την πατρίδα του, σε μια όμορφη και ηλιόλουστη πόλη, η οποία διαθέτει λιμάνι”.   

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής, όπως επισημαίνουν οι συμπατριώτες του,  δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή του, Σάντρο Σβαρτς στη Χέρτα Βερολίνου και παρακολούθησε τα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας, είτε από τον πάγκο, είτε από την κερκίδα. Το γεγονός αυτό τον έκανε να μετανιώσει, που έμεινε το καλοκαίρι στη γερμανική πρωτεύουσα, όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη, που παραχώρησε, πριν από μερικές βδομάδες στην πατρίδα του, καθώς αισθανόταν πολύ καλά και πίστευε ότι άξιζε ευκαιρίες.   

To Top