Απέσυρε την καταγγελία μία εκ των τριών γυναικών που κατηγόρησαν τον Άντονι για βίαιη συμπεριφορά

Ο Άντονι βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες τριών γυναικών για βίαιη συμπεριφορά. Μετά τον απόηχο των ερευνών για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύντροφό του, ακόμα δύο γυναίκες τον κατηγόρησαν.

Ωστόσο, μία εκ των τριών γυναικών απέσυρε την καταγγελία της, όπως αναφέρει η Telegraph. Πρόκειται για τη φοιτήτρια Νομικής, Ραΐσα ντε Φρέιτας, που έκανε καταγγελία στην αστυνομία κατά του Βραζιλιάνου διεθνούς μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε νοσοκομεία περίθαλψη αφού βρέθηκε στο αμάξι του Άντονι με μια άλλη γυναίκα μετά από μια “επίσκεψή” τους σε κλαμπ στο Σάο Πάολο τον Μάιο του 2022.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τρίτη γυναίκα, είναι η Ίνγκριν Λάνα, ετών 33, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Άντονι την έσπρωξε στον τοίχο και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της, όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στο Μάντσεστερ τον περασμένο Οκτώβριο.

Από τη μεριά του ο Βραζιλιάνος διεθνής τόνισε πως είναι αθώος και ότι βρίσκεται σε συνεργασία με την αστυνομία.

Η Γιουνάιτεντ πήρε θέση για τις εξελίξεις τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι νεοτέρας, ενώ κι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας τον απέβαλε από τις αποστολές της εθνικής ομάδας για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Περού και Βολιβία.

 

To Top