ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απέσυρε την προσφυγή η Καλλιθέα, δίνοντας εξηγήσεις σε τετ α τετ με τον Άρη

Εντύπωση προκάλεσε η προσφυγή της Καλλιθέας με την… υπογραφή του Γιώργου Παναγόπουλου στην ΕΠΟ, την οποία χαρακτήριζε η “αστοχία” των επιχειρημάτων της σε ότι αφορούσε την ΠΑΕ Άρης, με τον αθηναϊκό σύλλογο να την ανακαλεί και φυσικά να δίνει και τις απαραίτητες εξηγήσεις ενώπιον του Άρη και του εκπροσώπου του, Σίμου Ορφανίδη, στο χθεσινο δ.σ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του flnews:

“Νομικά κατά της απόφασης της Football League για έναρξη του πρωταθλήματος αποφάσισε να κινηθεί την Τρίτη (18/10) η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ΠΑΕ, μάλιστα, στην έφεσή της ανέφερε 14 λόγους για τους οποίους η αγωνιστική σεζόν δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Αυτή, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του FL News αποσύρθηκε.

Αυτό έγινε γνωστό μετά το τέλος του ΔΣ της Τετάρτης (19/10), όπου πάρθηκε απόφαση με ψήφους 11-4 να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που ζητούσαν οι «κυανόλευκοι». Εκτός αυτού η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ στο περιθώριο του συμβουλίου συζήτησε με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ στους οποίους είχε αναφερθεί και εκεί δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις”.

To Top