ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απέχει μία τάπα για να «χτυπήσει»… 100αρα ο Σλαφτσάκης!

Μία τάπα για να φτάσεις τις 100 θέλει ο Σλαφτσάκης που πραγματοποίησε δύο στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Άρη από την stats analysis του ΕΣΑΚΕ:

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης με τις δύο τάπες που έκανε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ mateco έφτασε τις 99. Απέχει λοιπόν μία τάπα από τον τριψήφιο αριθμό στον οποίο έφτασαν 48 παίκτες στην ιστορία της Stoiximan Basket League και από αυτούς τέσσερις που αγωνίζονται στο φετινό Πρωτάθλημα (Καββαδάς, Μαργαρίτης, Τσαϊρέλης και Χρυσικόπουλος).

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με την 134η εμφάνιση του με τον ΑΡΗ Midea στη Stoiximan Basket League θα μείνει μόνος στην 4η θέση της σχετικής λίστας. Ο διεθνής γκαρντ θα ξεπεράσει τον νυν ασίσταντ των «κιτρινόμαυρων» Γιώργο Σιγάλα που είχε 133 παιχνίδια στις διετίες 1998-2000 και 2005-2007.
Ο ΑΡΗΣ Midea είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει διψήφια επίδοση ριμπάουντ από κάποιον παίκτη της. Το ρεκόρ του μοιράζονται με εννιά ριμπάουντ ο Ίσμαελ Σανόγκο από το ματς με τον Απόλλωνα Carna και ο Ρόνι Χάρελ από εκείνο με τον ΠΑΟΚ mateco.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύο παίκτες στην πρώτη 10άδα των σκόρερ. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ είναι 5ος με 100 και ο Βασίλης Τολιόπουλος 7ος με 98 πόντους.

To Top