ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίθανη γκάφα επιθετικού (video)

Είναι απ’ τις ευκαιρίες που λέμε ότι δεν χάνονται. Βρέθηκε μόνος με την εστία, αλλά κατάφερε να αστοχήσει. Απολαύστε τον…

Από τη χαμένη ευκαιρία του Μάιλς Στόρι στιγματίστηκε η χθεσινή (4/4) αναμέτρηση ανάμεσα σε Αμπερντίν και Ινβερνές για το πρωτάθλημα της Σκωτίας. Ευτυχώς για εκείνον, η Αμπερντίν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, δίχως να γίνει ο ίδιος ο μοιραίος πρωταγωνιστής.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι χαμένη του ευκαιρία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κι ως… η γκάφα της σεζόν, μιας και χρειάζεται υπέρτατη προσπάθεια για να αστοχήσεις απ’ το συγκεκριμένο σημείο.

Για την ακρίβεια, οι συμπαίκτες του έκλεψαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου και ξεκίνησαν αντεπίθεση. Ένας απ’ αυτούς την “κουβάλησε” έως τη μεγάλη περιοχή και στη σωστή χρονική στιγμή σέντραρε χαμηλά προς τον Στόρι, ο οποίος ήταν πρόσωπο με την άδεια εστία.

Οι φίλαθλοι βιάστηκαν να σηκωθούν απ’ τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν, αλλά ο 23χρονος επιθετικός του απογοήτευσε, χάνοντας ευκαιρία που ανήκει σε αυτές που δεν… χάνονται!

Αντί να τη στείλει στα δίχτυα, εκείνος την απομάκρυνε απ’ την αντίπαλη εστία. Όπως ήταν λογικό, η εν λόγω φάση έγινε γρήγορα viral στα social media, με αρκετούς να αναρωτιούνται πώς κατάφερε να μην σκοράρει απ’ αυτό το σημείο.

To Top