Απίθανη ιδέα της Γκλάντμπαχ: Φιγούρες αντί για φιλάθλους στις εξέδρες!

Οι φίλαθλοι της Γκλάντμπαχ προσφέρουν την δυνατότητα σε ομοϊδεάτες τους να «βρεθούν» ως φιγούρες στο γήπεδο της ομάδας, εφόσον οι αγώνες επαναρχίσουν φέτος και είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αλλά μήπως όλα αυτά που ζούμε ελέω κορονοϊού δεν (μας) μοιάζουν με κάτι τέτοιο; Η Bundesliga ενδέχεται να επιστρέψει σχετικά σύντομα, αλλά με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Γι’ αυτό, οι φίλαθλοι της Γκλάντμπαχ πήραν μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, δίνοντας την ευκαιρία σε ομοϊδεάτες τους να δώσουν το παρών στο «Borrusia Park», αλλά ως… φιγούρες σε φυσικό μέγεθος!

Όποιος θέλει, λοιπόν, έναντι 19 ευρώ θα μπορεί να αποκτήσει τον… εαυτό του, φτιαγμένο από πλαστικό και αδιάβροχο, ώστε να τοποθετηθεί στις εξέδρες του γηπέδου.

«Θέλουμε να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος που θα φέρει λίγη «ζωή» στο γήπεδο και να εξασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων, όταν στην πραγματικότητα εκείνοι θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τους αγώνες στο σπίτι» αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα των φιλάθλων της Γκλάντμπαχ.

To Top