ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απίθανο να παραμείνει και ο Καββαδάς και ο Τσαϊρέλης

Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στον Άρη είναι απίθανο το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και ο Βασίλης Καββαδάς και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Η λογική οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η προσπάθεια θα (πρέπει να) γίνει μόνο για έναν εκ των δύο.

Στους δύο παίκτες οφείλονται συνολικά περίπου 130-140 χιλιάδες ευρώ. Τα ποσά που έχουν λαμβάνειν για την επόμενη χρονιά που έχουν συμβόλαιο είναι 150.000 για τον Καββαδά και 90.000 ευρώ για τον Τσαϊρέλη.

Ο Άρης σήμερα δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα οφειλόμενα, ούτε τα επόμενα συμβόλαια σε καμία περίπτωση. Πρέπει να μπουν όλοι στην λογική της πραγματικότητας και όχι στη λογική του τι θα μπορούσε να γίνει.

Οι κίτρινοι οφείλουν να διακανονίσουν αυτά που χρωστούν, να αρχίσουν να αποπληρώνουν, να μπορέσουν να γλιτώσουν την προσφυγή στη FIBA από τον Καββαδά και εν συνεχεία να ρίξουν το βάρος στην παραμονή ενός εκ των δύο παικτών, διότι και οι δύο να μείνουν είναι καταρχήν πολύ δύσκολο από την πλευρά τους, αφού θα τους προταθεί σημαντική μείωση αποδοχών, αλλά δεν είναι και έξυπνη κίνηση από την πλευρά του Άρη με το μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί ο Γιαννάκης.

To Top